DSC 0257

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Nicole Horeman, 39 jaar en woon samen met mijn man, 2 dochters en zoontje in Ede (Gelderland).

Ik ben geboren in Venray (Limburg) en heb een tijd in Eindhoven op kamers gezeten. Inmiddels woon ik alweer een heel aantal jaar in Ede.

Ik zet dreads, vlechtjes, extensions en gelnagels. Daarbij schmnik ik en fotografeer ik ook nog.

Van al mijn hobby's heb ik mijn werk kunnen maken :)

 September 2004 ben ik begonnen met de avondcursus voor haarknippen. Sinds die tijd ben ik me gaan verdiepen in vlechten en dreads, en ben ik op oefenhoofden gaan vlechten.
In februari 2005 heb ik een cursus dreads zetten gevolgd. In een korte tijd heb ik veel handigheid en snelheid gekregen in het zetten van dreads en vlechtjes.

Het gaf me zoveel voldoending om klanten tevreden de deur uit te laten gaan, dat ik in januari 2006 ben begonnen met de opleiding voor nagelstyliste. Hiervoor heb ik een speciale nageltafel gekocht met afzuiging, en zo een kleine nagelstudio / nagelsalon ingericht thuis.

In maart 2010 heb ik een cursus voor hairextensions gevolgd en sindsdien ben ik ook actief mee.

In de tussentijd heb ik diverse nail art workshops gevolgd.

April 2014 heb ik een schminkcursus gevolgd en omdat de klik met de docenten er zo leuk was (en ik het schminken schijnbaar snel in de vingers had) mag ik me ook een onderdeel van Happy Schmink (www.happyschmink.nl) noemen!

 

Wanneer je vragen over mijn werkzaamheden hebt, dan kun je me altijd mailen! Ik probeer dezelfde dag of de volgende dag te reageren!

 

 

Groetjes van Nicole

 


P.s.: ik reageer niet op mails waarin gevraagd wordt, of ik uit wil leggen hoe je dreads of vlechtjes bevestigd in het haar, hiervoor heb ik immers zelf ook een cursus moeten volgen, ik hoop dat je hier begrip voor hebt!

 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Alle foto's en teksten op deze website worden beschermd door copyright. Al het materiaal op deze website is eigendom van Nikki's Hair & Nails.